HD VISION DAY&NIGHT VISOR

OEM HD VISION DAY&NIGHT VISOR
OEM HD VISION DAY&NIGHT VISOR
OEM HD VISION DAY&NIGHT VISOR
OEM HD VISION DAY&NIGHT VISOR
OEM HD VISION DAY&NIGHT VISOR
OEM HD VISION DAY&NIGHT VISOR
OEM HD VISION DAY&NIGHT VISOR
Acest vizor multifuncțional a fost realizat special pentru a îmbunătăți vederea pe timp de noapte sau pe vreme cețoasă. Nu-ți vei mai obosi ochii din cauza luminilor puternice și nici din cauza culorilor șterse. Vei putea conduce în condiții normale, fără efort susținut .

5/5 din 2 voturi
Pret: 28 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

 

 

HD VISION DAY&NIGHT VISOR

 

Dacă ai fost în trafic seara sau noaptea sigur ai simțit nevoia unei forme de protecție pentru că luminile puternice de la farurile mașinilor îți băteau în ochi. 

Mai mult, unele reclame sau zone ale iluminatului public mai mult încurcă decât ajută șoferii.

În cursul zilei se întâmplă să-ți bată soarele în ochi și din cauza direcției de mers să nu poți face nimic în privința asta.

Nici măcar ochelarii clasici de soare nu-ți sunt de mare ajutor pentru că tu trebuie să vezi toate detaliile de pe drum așa încât să poți șofa corespunzător.

Așadar, ce poți face?

 

Ai nevoie de un vizor de tip day & night!

 

  • Te scoate din acestă problemă care îți afectează ochii și calitatea șofatului. 

  • Vizorul este confecționat dintr-un material translucent care contribuie la obturarea razelor de soare, a luminilor puternice si la corectarea detaliilor din trafic.

  • Are dimensiunile de 30 cm lățime și 13 cm înălțime și se pinde cu o clemă practică. Se fixează și se îndepărtează după nevoi cu mare ușuriță.

  • De asemenea, vara când este foarte cald, protejează interiorul mașinii de temperaturile ridicate (respinge razele de soare care ar încălzi parbrizul și implicit interiorul mașinii).

  • Dacă până acum când ai fost la volan ai simțit amețeli, ai avut zone invizibile în trafic, ai fost obosit și suprasolicitat - toate aceste lucruri care creeaza disconfort și probleme de sănătate vor dispărea.

  • Te vei simți în siguranță și vei conduce cu plăcere! Nu ca până acum. 

  • Vizorul are prindere universală și se mișcă sus-jos. 

  • Se poate strâge și depozita ușor atunci când nu este în uz. 

 

Produsul are 1 an garanție de utilizare. Se expediază gratuit prin curier oriunde în țară.

Primești ca bonus o pereche de ochelari speciali HD Vision - în limita stocului disponibil. De asemenea, are și instrucțiuni de folosire în limba română. 

 

 

 

 

 

Generale
Caracteristici Vizor multifunctional pentru imbunatatirea vederii pe timp de noapte sau ceata

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Leonora State

Bucuresti
Ochii nu mai sunt deloc obositi
5/5

Am fost la mare anul trecut cu masina si drumul pana la constanta a fost infiorator - am mers tot cu soarele in ochi. La un moment dat imi lacrimau ochii de a trebuit sa trag pe dreapta si sa conduca sotul. 

Acum mi-am luat un vizor din asta si e... alta mancare de peste, cum se zice. Ochii nu mai sunt deloc obositi. Ma bazez chiar sa ies pe sosea noaptea si sa dau in nas cu faruri din alea cu xenon. Beeeton. 

 

22 Martie 2018
Nelu Militaru

Cozia, Hunedoara
Am primit si ochelarii bonus.
5/5

Eu sunt sofer de cursa lunga si chiar imi trebuia asa ceva. Cand pleci la drum si trebnuie sa erespecti un grafic nu te poti opri ca sa-ti cumperi ochelari de soare sau altceva. Ca daca esti pe graba cumperi lucruri proaste. Tocmai d-aia m-am gandit bine si am cumpar un visor de asta. Si am primit si ochelarii bonus. Pe astia ii dau la nevasta sa se bucure si ea. Cu vizoru imi salvez ochii, nu mai sunt la fel de obosit si nici asa nervos in trafic. Vi-l recomand.

20 Martie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$