IN-CAR Triple USB Socket 1505

Olesson IN-CAR Triple USB Socket 1505
Olesson IN-CAR Triple USB Socket 1505
Olesson IN-CAR Triple USB Socket 1505
Olesson IN-CAR Triple USB Socket 1505
Tripla auto te ajută să alimentezi mai multe gadget-uri de care ai nevoie la bricheta mașinii. Funcționeaza atât pe automobil cât și pe camion. Îți prinde bine la muncă dar și la distracție. Ai nevoie de ea zi de zi .

4.8/5 din 11 voturi
Pret: 28 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

IN-CAR Triple USB Socket 1505

 

Tripla auto te ajută să alimentezi mai multe gadget-uri de la bricheta mașinii în timp ce șofezi.

Multe gadget-uri pe care le folosim zi de zi au alimentare pe USB așa că această triplă este dotată și cu porturi USB, ca să-ți facă viața mai ușoară. 

Se poate folosi atât pe automobilul personal cât și pe camionul de serviciu, pentru că are alimentare pe 12 și 24 V

Nu te va lăsa la greu atunci când alimentezi un gadget de care ai nevoie pentru muncă dar nici când vrei să te distrezi. 

Sau să faci timpul să treacă mai ușor atunci când ești la volan sau ai de parcurs un drum lung. 

Este practică zi de zi și are și protectie la scurt-circuit.

 

Tripla are 1 an garanție de funcționare, se livrează prin curier în toată țara și în multe cazuri o oferim ca bonus la achiziționarea unei camere auto din portofoliul nostru. 

Verifică ofertele noastre de camere și bonusuri la camere și vezi cum poți face achiziția de la Supermișto mai avantajoasă pentru tine.

 

Generale
Tensiune alimentare DC 12-24V
Putere maxima 120W
Iesiri bricheta 3
USB 2 x USB / 1200mA
Protectie scurtcircuit Da

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$