Bateria Universala Super Slim 6000 mAh

Ești o persoana activă, cu telefon, tabletă, boxă portabilă, etc.? Atunci e imposibil să nu fii observat cât de repede li se termină bateria. Fix atunci când ai mare nevoie de ele! Pentru astfel de momente e indicat să ai la îndemână un powerbank. De ce nu cel de mai jos ?
Pret: 95 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
 
BATERIE UNIVERSALĂ SUPER SLIM 6000
 
Ți s-a întâmplat și ție să te lase bateria de la telefon în timp ce vorbeai cu cineva? În toiul unei conversații online pe Facebook sau WhatsApp, când vroiai să urmărești vreun film pe Youtube sau când te jucai ceva online? Așa-i că nu ți-a picat deloc bine? Tocmai de asta îți recomandăm un model perfect ca şi raport Capacitate / Greutate / Dimensiuni de powerbank din portofoliul nostru. 
 
 • Design Ultra Slim - Economiseşti timp şi spatiu. Are o lățime de doar 9.9 mm și furnizează energie suficientă pentru a încărca un smartphone de aproximativ 1.5 – 2 ori.
 • Cablu cu 10 ieşiri - Nu mai cari cu tine o mulţime de cabluri – Bateria Externă vine cu un cablu special cu 10 ieşiri: iPhone 3, 3gs, 4 , 4s Nokia – jack subțire mini USB Micro USB – Samsung, HTC, LG, Motorola, etc
 • USB-uri de 1A & 2.1A - Încarci rapid chiar şi tabletele (pe ieşirea de 2.1A) cu această bterie. Ambele mufe oferă curent puternic şi astfel, aparatele puse la încărcat se alimentează pe modul AC – fast charging (încărcare rapidă) – ca şi la încărcătorul de priză.
 • Putere Suficientă - Cu bateria încărcată complet poti să încărci un telefon de ~ 4 ori sau un smartphone de ~ 1.5 ori!  Capacitatea de 6000 mAh este ideală pentru orice situaţie.
 
Este un Acumulator Extern care înmagazinează energie şi încarcă orice device cu alimentare USB.
 • încarcă orice telefon mobil (iPhone, Samsung, HTC, LG, Motorola etc)
 • încarcă orice tabletă Ipad, Galaxy Tab, Lenovo, (Android sau iOS) etc
 • încarcă MP3 player-e, iPOD-uri
 • încarcă consola Sony PSP
 • încarcă Nintendo DS şi DSLITE
 • încarcă GB micro şi GBA SP
 • încarcă GPS-uri
 • încarcă camere foto
 • încarcă țigară electronică
 • încarcă orice se alimentează prin port USB!
 
Iată cum funcționează: 
 
 

 

Baterie Externa (Powerbank)
Specificatii Capacitate 6000 mAh, Intrare: DC 5V, 1A, Iesire: USB2 5V 2.1A, Indicator nivel baterie, Peste 500 cicluri de incarcare, LiPo, 125x70x10mm

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$