Baterie Universală Solară 20000mAh cu 20 LED

Nevoile de alimentare electrică sunt foarte mari mai ales când folosești un smartphone sau o tabletă ore în șir zi de zi. Însă nu te afli tot timpul lângă o priză ca să le încarci după nevoie. Tocmai de asta ai nevoie de o baterie externă suficient de puternică. Iată un model...

5/5 din 2 voturi
Pret: 79 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

 

Baterie Universală Solară 20000mAh cu 20 LED

 

Cu toții avem nevoie de o sursă de alimentare externă pentru că folosim tot felul de gadget-uri mari consmatoare de electricitate dar nu ne aflăm mereu lângă o priză.

Dacă bateria externă se încarcă de la soare este excelent pentru că înseamnă că o putem folosi chiar și când suntem pe vârf de munte nu doar când circulăm prin oraș cu diverse treburi. 

Acest model de baterie externă are capacitate de încărcare solară cu 20 de led-uri. 

O poți folosi pentru orice gadget cu mufă USB și are 500 de cicluri de încărcare. Adică îți va fi de ajutor pentru multă vreme din momentul achiziției. 

 

Iată câteva detalii tehnice

  • Are capacitate 20000 mAh -  adică îi este suficientă și unui utilizator intensiv.

  • Are încărcare solară și 20 LED-uri puternice.

  • Are intrare: DC 5V, 1A, Ieșire: USB 5V 1A.

  • Are două mufe USB pentru încărcare - adică poți încărca două gadget-uri simultan.

  • Are indicator nivel baterie.

  • Compatibilă cu orice produs cu încărcare USB.

 

 

Produsul are garanție de funcționare 1 an și se livrează prin curier oriunde în țară.

Vă furnizăm instrucțiuni de utilizare în limba română și, pentru că vrem să folosiți imediat produsele cumpărate de la noi, oferim și bonusuri practice în limita stocului disponibil. 

 

 

Baterie Externa (Powerbank)
Specificatii Capacitate 20000 mAh, Incarcare solara, 20 LED-uri puternice, Intrare: DC 5V, 1A, Iesire: USB  5V 1A, USB2 5V 2A, Doua mufe USB pentru incarcare, Indicator nivel baterie, Peste 500 cicluri de incarcare, Compatibila cu orice produs cu incarcare USB

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Acum sunt multumit
5/5

Am cumparat doua bucati ca sa-i dau si lu tata una. S-a intamplat ca una sa aiba un led mai slab si am cerut sa se inlocuiasca fara sa mai platesc nimic. In 2 zile mi-a venit inca o bucata care merge bine si am dat-o inapoi pe aia cu problema. Sunt multumit de produse acum si ma mir ca mai sunt si firme care nu fac gat la aordarea garantiei.

15 Iunie 2018
Liviu Tamas

Bistrita
E tare
5/5

E foarte tare ca se alimenteaza solar. Panoul ala e foarte folositgor cand esti cu cortul pe munte si prima sursa de curent e la cativa zeci de km. BRavo domle, e tare. 

27 Mai 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$