Boxă Bluetooth Lanternă pentru Bicicletă

Ieși adesea cu bicicleta la plimbare? Sau poate faci sport sau folosești bicicleta ca să ajungi zilnic la serviciu... dar îți lipsește ceva, așa-i? Muzica face parte din peisajul cotidian. Acum ai o boxă bluetooth și o lanternă. Și nu ne oprim la atât !

5/5 din 1 voturi
Pret: 149 Lei
Epuizat
 
 
BOXĂ BLUETOOTH LANTERNĂ PENTRU BICICLETĂ
 
Vrem ca muzica să ne însoţească în fiecare moment, să ne facă viaţa mai frumoasă. În acelaşi timp, ne prinde bine să avem la noi o lanternă şi o baterie externă pentru telefon. Dacă le-am avea pe toate 3 într-un singur dispozitiv care să fie şi foarte uşor, n-ar fi grozav?
 
La aceste nevoi cotidiene ne-am gândit şi noi atunci când am ales acest model de boxa-lanternă-baterie pentru portofoliul SuperMișto.
Un articol 3 în 1 de numai 270 grame! 
 
Iată ce alte argumente avem când îţi prezentăm acest produs foarte practic:
  • Boxa este portabilă, fără fir. Se conectează la alte dispozitive prin Bluetooth şi are o rază de acţiune de 10 m. Are autonomie de funcţionare de 3 ore şi poate lua muzică de pe mai multe medii de redare.
  • Lanterna LED este foarte practică, mai ales pe înserat. Produsul are un format specific pentru prindere pe ghidonul bicicletei aşa că poate funcţiona ca un far. 
  • Bateria externă este perfectă pentru momentele când telefonul tău este descărcat. În plus, este şi foarte uşoară în comparaţie cu alte baterii. 
 
Produsul are 1 an garanţie de funcţionare şi se livrează cu un #bonus: card microSD de 16 GB pe care să pui muzica preferată, pe care vrei să o redea boxa. Livrarea este gratuită prin curier oriunde în ţară.

 

 

.

 

 

 

Boxe portabile fara fir
Putere RMS 3W
Difuzoare 1
Banda de frecventa 180Hz~12Khz
Impedanta 4 Ohm
Distorsiuni >80dB
Tip boxa Boxa Bluetooth
Raza de actiune 10 m
Autonomie 3 ore
Format audio suportat MP3, WMA, WAV audio file
Medii de redare Card microSD; MMC / SD / SDHC
Baterie Lithium-Ion
Altele Lanterna LED pentru bicicleta si Baterie Externa pentru Telefon
Alimentare 1 x Cablu incarcare USB-micro USB
Conectori 1 x microSD
Culoare Negru
Greutate 0.270Kg
Compatibilitate Compatibil cu IOS si Android
AM/FM FM
Timp redare 3 ore

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Maria Cristea

Brasov, Brasov
Super tare
5/5

O metoda excelenta sa asculti muzica pe bicicleta fara a bloca zgomotul rutier cu castile. Are o automonie suficienta pentru o plimbare mai lunga, lanterna este f utila, muzica se aude bine chiar daca-ti vajaie vantul in urechi. Daca vrei o boxa pentru bicicleta, asta e produsul tau. 

12 Aprilie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$