Placa indreptat Parul NOVA HAIR STRAIGHTENER

Vrei să arați mereu ca și cum ai fi proaspăt ieșită de la salonul de frumusețe? Placa Nova Hair te ajută să-ți împlinești visul - vei fi frumoasă fără să fie nevoie să dai bani mereu pentru asta. Vei putea să te bucuri de placa Nova ani de zile .
Pret: 89 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 

Placă de Îndreptat Părul NOVA HAIR STRAIGHTENER

 

În fiecare zi ne dorim să fim frumoase și să ne simțim confortabile în propria piele. Însă, puține femei pot să mearga la salonul de frumusețe de câte ori îți doresc. 

Dacă felul în care arăți contează pentru tine, înseamnă că ai nevoie de câteva dispozitive de înfrumusețare, precum această placă Nova care te va ajuta să ai părul îndreptat și ordonat.

Persoanele cu părul rebel sau creț îți doresc mereu să aibă părul drept și ordonat. Își pot împlini această dorință folosind o placă pentru îndreptarea părului.

Însă, nu toate plăcile sunt la fel.

 

Hai să vezi de ce merită să-ți cumperi Placa de Îndreptat Părul NOVA HAIR STRAIGHTENER.

  • Îți lasă părul drept și ordonat, așa cum îți dorești. 

  • Poți să reglezi temperatura de lucru între 120-200 grade C. Părul tău nu va fi niciodată efectat de temperatura ridicată. 

  • Placa este construită din aluminiu - se încălzește rapid și este rezistentă. Te poți bucura de ea ani la rând.

  • Se alimentează la priză. 

  • O poți lua cu tine în călătorie - și în vacanță îți dorești să arăți ireproșabil, nu-i așa?

 

Produsul are 1 an garanție de funcționare și se livrează cu instrucțiuni de folosire în limba română.

Placa este construită intuitiv așa că o poate folosi oricine fără dificultăți. Are un aspect elegant și funcții practice.

Se livrează gratuit prin curier în toată țara, cu bonusuri practice în limita stocului disponibil

 

 

 

Generale
Alimentare AC 220V 50Hz
Material Aluminiu
Temperatura lucru 120-200C

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$