Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 2 Becuri LED si Lampa Portabila cu FM si MP3 player GD-8052

Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 2 Becuri LED si Lampa Portabila cu FM si MP3 player GD-8052

5/5 din 1 voturi
Pret: 175 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

 

SISTEM DE ILUMINARE LED CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ, 2 BECURI LED ȘI LAMPĂ PORTABILĂ CU FM ȘI MP3 PLAYER GD-8052

 

Iată un sistem de alimentare și iluminare puternic. Este capabil să preîntâmpine orice nevoie de alimentare ai putea avea tu și familia ta, în cazul unei pene de curent. Sau în cazul în care sunteți campați pe munte, departe de o sursă de energie și alimentare. 

Cu un astfel de gadget poți să nu mai ai emoții în caz de defecțiuni! Sistemul se poate alimenta de la priză sau de la panoul solar din dotare - două variante foarte practice de care poți avea nevoie.

Dacă îl alimentezi de la priză încărcarea maximă durează 6-8 ore. Dacă îl alimentezi de la panoul solar durează 14 ore, într-o zi cu luminozitate normală.

Iată ce conține și ce știe să facă acest sistem 

  • Sistemul principal are o lampă frontală și una laterală. Cu lampa frontală luminează 25 ore iar cu cea laterală luminează 15 ore. Sistemul principal mai conține radio FM, player MP3, poți încărca de la el telefoanele și să folosești un ventilator USB. Ai lumină ore în șir, asculți muzica preferată și știri de la radio, ai telefoanele încărcate în caz de urgență și ai și aer rece în caz că ai pană de curent vara când este extrem de cald.

  • Panoul solar este de mare ajutor când nu ai acces la priză ca alimentare alternativă, când ești pe munte de exemplu. E adevărat că durează mai mult alimentarea solară dar nu trebuie să stai pe loc în timp ce se încarcă sistemul și să-l aștepți. Acesta este de mici dimensiuni (cam cat o foaie de A4) și-l poți ține în rucsac în timp ce te bucuri de excursii și drumeții. 

  • Cele 2 becuri LED luminează bine două camere în același timp sau un cort, după nevoi. Cablul lor de alimentare are întrerupător așa încât să poți opri un bec în timp ce îl folosești pe celălalt. Așa economisești resurse. De asemenea, pachetul include și cablul pentru încărcarea sistemului.

Se vede clar că este un sistem multifuncțional la un preț accesibil. Se livrează prin curier, cu garanție 1 an pentru funcționare. În limita stocului disponibil, clienții primesc ca bonus o lanternă LED pentru a compensa orice posibilă nevoie suplimentara de iluminare. 

 

Generale
Nr LED-uri 2 becuri LED
Sursa alimentare AC 220-240V 50-60Hz (6-8h incarcare) / baterie interna 4V2.4Ah / panou solar 6V-2W (14h incarcare)
Timp luminare 25h cu lampa frontala, 15h cu lampa laterala
Alte functii Radio FM, MP3 player (USB/microSD), incarcare telefon pe USB, suporta ventilator USB
Continut pachet sistemul principal (cu LED, FM, MP3), panou solar, 2 x bec cu LED si cablu cu intrerupator, cablu alimentare universal USB

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Excelent
5/5

Mi se pare excelent. Am lumina in camere cand e pana, am lanterna, radio, player si am primit si bonus. Pai ce sa ceri mai mult...

08 Iulie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$