Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri LED, 1 bec disco si Lampa Portabila cu FM si MP3 player GD-8060

Iată sistemul ideal de iluminare și alimentare a gadget-urilor în caz de pană de curent. Vei ține toată familia fericită asigurându-i energia electrică necesară și vei depăși elegant orice posibilă defecțiune în furnizarea clasică de energie. Ai nevoie de acest sistem în casa ta.


5/5 din 1 voturi

Pret:
293 Lei
199 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 

 

 

SISTEM DE ILUMINARE CU LED, CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ, 3 BECURI LED,

1 BEC DISCO ȘI LAMPĂ PORTABILĂ CU FM ȘI MP3 PLAYER GD-8060

 

Oricine se consideră bun gospodar ar trebui să dețină un astfel de gadget și argumente avem din plin.

Este ideal pentru situațiile în care apar defecțiuni la rețeaua electrică existentă dar și pentru deplasările cu cortul, în locuri izolate de la munte sau de la mare. 

Preîntâmpină orice nevoie ai putea avea tu, familia sau grupul tău de prieteni, oriunde v-ați afla.

Are câteva funcții excelente care fac din orice posesor un adevărat fanÎntreg kit-ul este de mici dimensiuni și poate fi luat și folosit oriunde. 

Alimentarea sistemului se face atât de la priză (îl încarci și îl păstrezi încărcat pentru situația în care ai nevoie de el), fie cu ajutorul unui panou solar. Are și baterie internă. 

 

Componentele sistemului sunt

  • Lampa portabilă cu FM și MP3 Player. Are o lampă frontală cu care luminează 20 de ore și una laterală cu care luminează 11 ore. Are funcție de radio, player, încărcare gadget-uri pe USB și suportă ventilator. 

  • 3 Becuri LED care se alimentează din lampa portabilă și pot ilumina în condiții bune 3 camere sau corturi (după caz).

  • 1 Bec Disco care face atmosferă de petrecere oriunde îl folosiți.

  • Panoul solar care alimentează întreg sistemul. Încărcarea solară la maxim durează 14 ore într-o zi cu iluminare normală. Alimentarea de la priză durează 13-16 ore.

  • Cabluri pentru conectare și alimentare - cablu universal USB pentru alimentare, cabluri pentru becuri, cu întrerupător - ca să poți opri becurile pe care nu le folosești. 

Sistemul are 1 an garanție și se livrează prin curier în toată țara. În limita stocului disponibil, oferim ca Bonus o lanternă cu 9 leduri pentru nevoi suplimentare de iluminare. 

 

 
Generale
Nr LED-uri 3 becuri LED
Sursa alimentare AC 220-240V 50-60Hz (13-16h incarcare) / baterie interna 6V4Ah / panou solar 9V-3~7W (14h incarcare)
Timp luminare 20h cu lampa frontala, 11h cu lampa laterala
Timpi de functionare Radio FM:30h, Card/USB:10h, Cu un bec LED:20h, Cu doua becuri LED:10h, Cu trei becuri LED:7h
Alte functii Radio FM, MP3 player (USB/microSD), incarcare telefon pe USB, suporta ventilator USB
Continut pachet sistemul principal (cu LED, FM, MP3), panou solar, 3 x bec cu LED si cablu cu intrerupator, 1 x bec disco, cablu alimentare universal USB

Recenzii clienti


George Mitrea

Brasov
Excelent
5/5

Eu plec des la munte si am nevoiede lumina cand sunt in cort sau in cine stie ce cabana izolata. Plus ca daca e vreo pana sistemul e excelent si aacasa. Toti prietenii mei l-au apreciat. Lumina e puternica, panoul solar se incarca in cateva ore, ai becuri sa-ti ajunga, incarci si gadget-urile de le ai la tine. Excelent.

22 Noiembrie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2019 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$