Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri LED, MP3, radio FM si Lampa Portabila GD-8133

Oricine se consideră bun gospodar ar trebui să dețină un astfel de gadget și argumente avem din plin. Vei depăși elegant orice posibilă defecțiune în furnizarea clasică de energie. În plus ai și muzică de la radioul FM sau de la player-ul MP3.


5/5 din 1 voturi

Pret:
280 Lei
215 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 

SISTEM DE ILUMINARE LED CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ, 3 BECURI LED, MP3, RADIO FM ȘI LAMPĂ PORTABILĂ GD-8133

 

Este ideal pentru situațiile în care apar defecțiuni la rețeaua electrică existentă dar și pentru deplasările cu cortul, în locuri izolate de la munte sau de la mare. 

Preîntâmpină orice nevoie ai putea avea tu, familia sau grupul tău de prieteni, oriunde v-ați afla.

Are câteva funcții excelente care fac din orice posesor un adevărat fanÎntreg kit-ul este de mici dimensiuni și poate fi luat și folosit oriunde. 

Alimentarea sistemului se face atât de la priză (îl încarci și îl păstrezi încărcat pentru situația în care ai nevoie de el), fie cu ajutorul unui panou solar. Are și baterie internă. 

 

Componentele sistemului sunt

  • Lampa portabilă cu FM și MP3 Player. Are o lampă frontală cu care luminează 15 de ore. Are funcție de radio, player, încărcare gadget-uri pe USB.

  • 3 Becuri LED care se alimentează din lampa portabilă și pot ilumina în condiții bune 3 camere sau corturi (după caz).

  • Panoul solar care alimentează întreg sistemul. Încărcarea solară la maxim durează 14 ore într-o zi cu iluminare normală. Alimentarea de la priză durează 12-13 ore.

  • Cabluri pentru conectare și alimentare - cablu universal USB pentru alimentare, cabluri pentru becuri, cu întrerupător - ca să poți opri becurile pe care nu le folosești, alimentator.

Sistemul are 1 an garanție și se livrează prin curier în toată țara. 

În limita stocului disponibil, oferim ca Bonus o lanternă cu 9 leduri pentru nevoi suplimentare de iluminare. 

 

Generale
Nr LED-uri 3 becuri LED
Sursa alimentare AC 220-240V 50-60Hz (13h incarcare) / baterie interna 6V4Ah / panou solar 9V-3~7W (12h incarcare)
Timp luminare 15h
Alte functii incarcare telefon pe USB
Continut pachet sistemul principal (cu LED, FM, MP3), panou solar, 3 x bec cu LED si cablu cu intrerupator, cablu alimentare universal USB, alimentator

Recenzii clienti


Tibi Dogaru

Giurgiu
Beeton
5/5

INteresanta idee sa ai sistem de iluminare cu incarcare penru gadgeturi si pe langa asta sa ai si radio si player mp3. Depasesti usor pana de curent si cand mergi la mare sau la pescuit cu prietenii vine la fix. Nu ma pot desparti de chestia asta de cand am luat-o.

22 Iulie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2019 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$