Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri LED si Lampa Portabila cu FM si MP3 player GD-8056

Acest model de sistem de iluminare și alimentare este ideal pentru tine și familia ta. Asigură orice nevoie ați putea avea în caz de pană de curent sau de campare în loc izolat. Aveți lumină, muzică și știri, gadget-uri încărcate pentru toată lumea. Ce-ți poți dori mai mult?


4.9/5 din 36 voturi

Pret:
199 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare standard 20 lei


 

 

SISTEM DE ILUMINARE CU LED, CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ, CU 3 BECURI LED, LAMPĂ PORTABILĂ CU FM ȘI MP3 PLAYER GD-8056

 

Acest sistem de iluminare și încărcare are toate funcțiile pe care ți le-ai putea dori în caz de pană de curent sau de campare în locuri izolate.

Se poate folosi pentru a preîntâmpina nevoile întregii familii sau a întregului grup de prieteni.

Avantajul major este că se încarcă de la soare cu ajutorul unui panou de mici dimensiuni dar se poate încărca și de la priză. 

 

Iată ce e bine să știi despre el

  • Are 3 becuri LED care îți luminează 3 camere în același timp, așa încât treburile familiei nu sunt tulburate. Ele se alimentează din lampă iar cablul are întrerupător. Adică poți să pornești după nevoi 1, 2 sau 3 becuri. În acest fel poți face economie de resurse. 

  • Lampa portabilă are două surse de iluminare - frontală și laterală. Cu lampa frontală luminează 25 de ore iar cu cea laterală 11 ore. 

  • Tot din lampă poți alimenta gadget-urile familiei - telefoane, tablete, playere, țigări electronice, etc.

  • Pentru că atunci când e pană de curent timpul trece așa de greu și te simți rupt de lume, sistemul are și radio, player mp3 (USB sau card) și suportă chiar și ventilator. Dacă pana de curent e vara chiar o să-ți placă aceasta funcție.  

  • Sistemul are panou solar și baterie internă. Panoul solar alimentează sistemul în mod variabil, în funcție de cât de însorită este respectiva zi. Într-o zi obișnuită durează 14 ore.

 

Livrăm acest sistem cu 1 an garanție de funcționare, prin curier, în toată țara.  

În limita stocului disponibil, oferim ca bonus o lanternă LED în cazul în care apar nevoi suplimentare de iluminare. 

Generale
Nr LED-uri 3 becuri LED
Sursa alimentare AC 220-240V 50-60Hz (13-16h incarcare) / baterie interna 6V4Ah / panou solar 9V-3~7W (14h incarcare)
Timp luminare 25h cu lampa frontala, 11h cu lampa laterala
Alte functii Radio FM, MP3 player (USB/microSD), incarcare telefon pe USB, suporta ventilator USB
Continut pachet sistemul principal (cu LED, FM, MP3), panou solar, 3 x bec cu LED si cablu cu intrerupator, cablu alimentare universal USB

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$