Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 4 Becuri LED si Lampa Portabila GD-8038

Sistemul vă oferă toate facilitățile de care aveți nevoie atunci când treceți printr-o pană de curent sau sunteți într-o locație izolată. Vă asigură lumină și alimentare electrică precum și siguranță.
Pret:
258 Lei
199 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 

SISTEM DE ILUMINARE LED CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ, 4 BECURI LED ȘI LAMPĂ PORTABILĂ GD-8038

 

Fiecare familie are nevoie de un sistem de iluminare. Și nu doar atât!

Are nevoie și de o sursă de alimentare pentru gadget-urile pe care le folosește în mod cotidian și care se descarcă foarte repede. 

Dacă pana de curent ține mai multe ore începi să vezi cum se descarcă toate gadget-urile de care ai nevoie și ajungi nici măcar să nu mai ai cum să suni după ajutor sau să nu mai ai cum să soliciți reparația necesară. 

În plus, dacă aveți obiceiul să plecați în vacanță și să vă cazați prin camping-uri sau în locații izolate, chiar aveți nevoie de lumină.

Pe lângă faptul că în acest fel vă asigurați un minim confortvă protejați de animale sălbatice care se sperie de ceea ce nu cunosc (sursa de lumină în cazul de față). 

Sistemul de Iluminare LED cu Încărcare Solară, 4 Becuri LED și Lampă Portabilă vă ofera toate facilitățile de care aveți nevoie: sursă de lumină - lanterna cu lumină puternică și cele 4 becuri LED, plus sursă de alimentare pentru gadget-uri. 

 

  • Sistemul de iluminare are o lanternă LED puternică cu care poți lumina 15 ore orice zonă, fie ca ești acasă sau în altă parte. 

  • Cele 4 becuri cu LED-uri oferă suficientă lumină ca și cum ai fi în confortul casei tale. 

  • Are sursă de alimentare: AC 220-240V 50-60Hz (13h încărcare) / baterie internă 6V4Ah / panou solar 9V-3~7W (12h încărcare)

  • Are mufe pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile.  

  • Permite încărcarea diverselor device-uri prin portul USB.

  • Este portabil, deci se poate folosi oriunde ai nevoie de el. 

  • Se poate încărca și la priză datorită încărcătorului inclus în pachet. Ideal este să se încarce cu ajutorul panoului solar

 

Sistemul se livrează prin curier în toată țara, are garanție 1 an pentru funcționare și este însoțit de instrucțiuni de utilizare. 

Generale
Nr LED-uri 4 becuri LED
Sursa alimentare AC 220-240V 50-60Hz (13h incarcare) / baterie interna 6V4Ah / panou solar 9V-3~7W (12h incarcare)
Timp luminare 15h
Alte functii incarcare telefon pe USB
Continut pachet sistemul principal (cu LED), panou solar, 4 x bec cu LED si cablu cu intrerupator, cablu alimentare universal USB, chinga

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2019 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$