Alimentator Universal pentru Casă și Mașină

Ai obosit să folosești câte un încărcător pentru fiecare gadget din dotare? Știm! Și noi am pățit la fel. Tocmai de asta ne-am gândit să oferim în magazinul nostru și un Încărcător Universal pentru Casă și Mașină .

5/5 din 2 voturi
Pret: 89 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei 

ALIMENTATOR UNIVERSAL PENTRU CASĂ ȘI MAȘINĂ

 

Ai probleme cu alimentarea diverselor gadget-uri când ești acasă sau în mașină?

Pentru fiecare îți trebuie altfel de alimentator și ți-e greu să stai cu toate la tine? Te credem!

Tocmai de asta am adus în portofoliul nostru un alimentator universal. Adică bun pentru a alimenta orice, oriunde te-ai afla.

Da, chiar și când pleci în vacanță în străinătate, ca să n-ai surprize cu prizele de acolo pentru că în unele țări sunt diferite de cele din România.

 

Investiția pe care o faci în acest produs o să merite toți banii și te vei lămuri în privința asta în foarte scurt timp.

 

 

Poți folosi alimentatorul universal:

  • Acasă, să nu te mai împiedici în tot felul de cabluri întinse pe jos între gadget și prize / prelungitoare.

  • În mașina personală, când conduci prin oraș cu treabă sau la plimbare.

  • În camion, dacă ești șofer profesionist și se întâmplă să pleci pe distanțe lungi.

  • În vacanță, ca să fii sigur că gadget-urile tale vor fi alimentate corect și le vei putea folosi așa cum ai planificat.

  • Alimentatorul are intrare 110V – 240V ~  sau 12VDC și ieșire DC 5V USB sau selectabilă DC 12-15-16-18-19-20-22-24V. Foarte practic, nu-i așa?

  • Are 8 mufe diferite pentru alimentare, cablu de alimentare la priză, cablu de alimentare la 12V pentru bricheta mașinii. Adică are tot ce-ți trebuie.

  • Uită de alte alimentatoare - ia cu tine mereu Alimentatorul Universal pentru Casă și Mașină.  

 

 
Generale
Tensiune alimentare 110V – 220V ~ sau 12VDC
Putere maxima 120W
Iesiri selectabila DC 12-15-16-18-19-20-22-24V
USB DC 5V USB
Protectie scurtcircuit scurt circuit, supra-alimentare

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


musai sa-l ai
5/5

Toata lumea ar trebui sa aiba un alimentator d-asta. E de folos si in casa si in masina. Chiar poti sa uiti de alte alimentatoare ca ai de toate cu asta. Si daca esti sofer de cursa lunga e musai sa-l ai. 

12 Aprilie 2018
Bogdan Tomescu

Bran, Brasov
genial
5/5
Alimentatorul asta e genial. Il luam cu noi in concediu in masina. Copii raman mereu fara baterie la laptop daca se uita la 2 filme.
Este foarte util sa reincarcam ambele laptopuri. Al lor si al nostru. Un produs foarte util pe care-l recomand cu caldura. 
12 Aprilie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$