Universal SMART Car Holder Zenteko cu incarcator Wireless Fast Charge

Cu acest SMART Car Holder uiti de problemele cu vechiul suport de telefon. Se deschide cand apropii telefonul si se inchide singur. In plus incarca telefonul prin tehnologie wireless Fast Charge.

4.7/5 din 21 voturi
Pret: 49 Lei


livrare standard 20 lei

Oferta Zilei
Disponibil 97%
Timp Ramas:

 

Smart Car Holder

 

Acest suport de telefon vine echipat cu doi senzori.

Senzorul frontal detecteaza apropierea telefonului deschizand automat bratele suportului. Dupa ce asezati telefonul in suport bratele se or strange automat retinand ferm telefonul.

La atingera senzorului din spate suportul va departe bratele petnru a elibera telefonul.

Fixarea suportului se face in grila de ventilatie cu ajutorul unei cleme puternice.

In plus, daca telefonul dvs. suporta incarcare cu ajutorul tehnologiei wireless, cu ajutorul acestui suport va puteti incarca telefonul, suportand chiar si specificatiile FAST Charge.

 

 

 

Generale
Tensiune alimentare 5V
Putere maxima 10W
Dimensiuni 17.5 cm x 11.5 cm x 7.5 cm
Tehnologie Wireless

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$