Racleta Electrica Incalzita

OEM Racleta Electrica Incalzita
OEM Racleta Electrica Incalzita
OEM Racleta Electrica Incalzita
Este gadget-ul ideal pentru iarnă. Ia-ți adio de la mâini înghețate și parbriz inutilizabil. Nu mai pierzi timp și nu te mai enervezi. Racleta rezolva situația.

5/5 din 2 voturi
Pret: 54 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

RACLETĂ ELECTRICĂ ÎNCĂLZITĂ

N-a trecut prea mult timp de la ultima situație în care te-ai chinuit să cureți gheața de pe parbriz și de pe geamurile laterale. Ai pierdut timp, te-ai enervat și ți-au înghețat mâinile. Ai putea scăpa de tot acest disconfort cu ajutorul unei raclete incalzite.

Se alimentează la bricheta mașinii (12V) și are cablu de 260 cm.

Acest lucru îți permite să o folosești în exterior așa cum ai nevoie.

Răzuitorul ajunge la o temperatură de 180 grade dar consumă foarte puțin (1.5V). Gadgetul este sigur pentru că are protecție la scurt circuit și la supra-alimentare. Mânerul este din plastic și este ergonomic, nu vei scăpa racleta din mână. 

Are un comutator On/Off cu LED (e verde când funcționează). Este de mici dimensiuni (26.5x9cm) dar este foarte utilă și merită să ți-o comanzi chiar acum

Livrăm acest produs prin curier cu 1 an garanție și instructiuni de folosire. 

PONT: Vrei să cumperi racleta la pachet cu o aerotermă auto și să obții un preț total mai bun? Clic aici.

Stocul este limitat. Grăbește-te.

Generale
Caracteristici Racleta Electrica Incalzita
Tensiune alimentare 12VDC
Putere maxima 14W
Protectie scurtcircuit scurt circuit, supra-alimentare
Altele Maner din cauciuc aderent
Dimensiuni 26.5x9cm

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Robert Sandoi

Medias
Curata usor parbrizul
5/5

EXcelenta chestie, scapi de gheata iomediat. Curata usor parbrizul, nu zgarie, nu frige si nu-ti aluneca din mana. Cablul e suficient de lung. Iarna nu e cazul sa pleci la drum fara asa ceva. 

11 Octombrie 2018
Foarte multumit
5/5

 Chiar ma bucur ca am asa ceva. Se incalzeste rapid, are cablu lung si cureti gheata si zapada imediat. Decat sa-ti inghete mainile de cate ori cureti iarna parbrizul, mai bine iti iei asa ceva. Foarte multumit. 

09 Octombrie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2024 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$