Bateria Universala 12000 mAh Dual USB

Te poți lipsi de un powerbank capabil să-ți salveze toate device-urile scumpe dar care au baterie slabă? Nici vorbă! Îți recomandăm modelul de 12 000 mAh care face față la toată gama de solicitări cotidiene de alimentare. Practic și de mare ajutor .

4.9/5 din 25 voturi
Pret: 119 Lei
Epuizat
 
BATERIA UNIVERSALA 12000 mAh Dual USB
 
Bateria externă e 12 000 mAh vine în întâmpinarea celor au nevoi mari de alimentare zi de zi. Pasionații de gadget-uri realizează cât de repede se consumă bateriile acestora si au nevoie de ajutor. Powerbank-ul iti permite utilizarea device-urilor tale pe durate lungi si iti asigura mobilitatea de care ai nevoie. 
 
Iată câteva argumente pentru a alege acest model
  • Încarcă orice echipament cu alimentare USB (telefoane, tablete, console, GPS-uri, camere foto, țigări electronice, etc.)
  • Îți permite să încarci simultan două dispozitive - astfel economisești timp și spațiu. 
  • Bateria se livrează cu un cablu cu 10 ieșiri - spune adio grămezii de cabluri pe care erai nevoit să o cari după tine!
  • USB-uri la 1A & 2A - ambele mufe permit fast charging exact ca încărcătorul de la priza obișnuită. 
  • Suficientă putere pentru orice situație, inclusiv o lanternă LED. 
Primești ca bonus la o comandă de Powerbank un Cablu adaptor cu 10 ieşiri și Încărcător brichetă maşină, așa încât să poți folosi produsul eficient îndată ce-l primești. 
 
Iată mai jos cât de simplu se folosește
 

 

 

 

Baterie Externa (Powerbank)
Specificatii Capacitate 12000 mAh, Intrare: DC 5V, 1A, Iesire: USB1 5V 1A, USB2 5V 2.1A, Doua mufe USB pentru incarcare, Indicator nivel baterie, Lanterna LED, Peste 500 cicluri de incarcare, 

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$