Bateria Universala Capacitate Mare 15000 mAh

Stai mult pe netul de pe smartphone? Asculți muzică, te uiți la filme, descarci fișiere diverse? Ai și alte device-uri pe care le folosești zilnic și care consumă multă baterie? Atunci nu se poate să nu ai o baterie externă de rezervă. Modelul de 15 000 mAh este numai bun pentru tine !

4.9/5 din 13 voturi
Pret: 125 Lei
Epuizat
 
 
BATERIA UNIVERSALĂ CU CAPACITATE MARE 15 000 mAh
 
Ești un utilizator intensiv de gadget-uri și ești mereu cu bateria terminată? Dacă da, atunci îți trebuie un powerbank capabil. Exact ca acesta cu capacitate de 15000mAh. Este modelul cel mai potrivit pentru tine ca şi raport Capacitate / Greutate / Dimensiuni:
 
 • Design Elegant și Capacitate Mare - Alegerea ideală pentru cei care au de alimentat mai multe dispozitive. Lanternă LED și afișaj electronic pentru nivelul de încărcare și timpul de încărcare.
 • Cablu cu 10 ieşiri - Bateria Externă vine cu un cablu special cu 10 ieşiri. Ai tot ce-ti trebuie, indiferent ce dispozitiv alimentezi.
 • Ieșiri USB 2.1A și 1A - Încarci rapid chiar şi tabletele (pe ieşirea de 2.1A) cu această baterie. Mufa oferă curent puternic şi astfel, aparatele puse la încărcat se alimentează pe modul AC – fast charging (încărcare rapidă) – ca şi la încărcătorul de priză. Poți încărca și două dispozitive simultan.
 • Putere Suficientă 15000mAh - Cu bateria încărcată complet poti să încărci un telefon de ~ 8 ori, un smartphone de ~ 3-4 ori sau o tabletă de ~ 1.5 – 2 ori! Capacitatea de 15000 mAh este ideală, oferă destulă energie pentru orice situaţie, păstrând dimensiunile şi greutatea în limite rezonabile.
 
Este un Acumulator Extern care înmagazinează energie şi încarcă orice device cu alimentare USB.
 • încarcă orice telefon mobil (iPhone, Samsung, HTC, LG, Motorola etc)
 • încarcă orice tabletă Ipad, Galaxy Tab, Lenovo, (Android sau iOS) etc
 • încarcă MP3 player-e, iPOD-uri
 • încarcă consola Sony PSP
 • încarcă Nintendo DS şi DSLITE
 • încarcă GB micro şi GBA SP
 • încarcă GPS-uri
 • încarcă camere foto
 • încarcă țigara electronică
 • încarcă orice se alimentează prin port USB!
 
Iată cum funcționează

 

 

 

Baterie Externa (Powerbank)
Specificatii Capacitate 15000 mAh, Afisaj electronic, Intrare: DC 5V, 1A, Iesire: USB1 5V 1A, USB2 5V 2.1A, Doua mufe USB pentru incarcare, Indicator nivel baterie, Lanterna LED, Peste 500 cicluri de incarcare, 

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$