Bateria Universală Capacitate Mare 20000 mAh cu 3 x USB

Ai nevoie mereu de alimentare pentru gadget-urile tale? Înseamnă că bateria externă cu capacitate de 20000 mAh este foarte potrivită pentru tine. Poți să încarci chiar și 3 gadget-uri în același timp! Știm sigur că o să-ți placă .

5/5 din 3 voturi
Pret: 99 Lei
Epuizat
 

 

Bateria Universală Capacitate Mare 20000 mAh cu 3 x USB

 

În fiecare zi folosești intens smartphone-ul, tableta, țigara electronică, player-ul MP3 și nenumărate alte gadget-uri. 

La un moment dat bateria lor se descarcă și în felul acesta ești privat de respectivele gadget-uri pentru că nu ești mereu în preajma unei prize ca să le poți alimenta.

Pentru astfel de situații ai nevoie de o baterie universală de capacitate mare care să alimenteze gadget-urile în cauză.

Noi îți recomandăm acest model cu capacitate de 20000 mAh și 3 mufe USB - ca să poți încărca în același timp chiar și 3 gadget-uri. 

Economisești timp prețios. 

 

Iată câteva argumente tehnice

  • Capacitate 20000 mAh, suficientă pentru nevoi intensive de alimentare electrică

  • Intrare: DC 5V, 1A, Ieșire: USB1 5V 1A, USB2 5V 1A, USB3 5V 1A,

  • 3 mufe USB pentru încărcare, ca să poți încărca mai multe gadget-uri în același timp

  • Indicator nivel baterie cu 4 LED-uri, ca să știi mereu cum stai

  • Peste 500 cicluri de încărcare, pentru folosire îndelungată

  • Compatibilă cu orice produs cu încărcare USB. Nu e grozav?

 

Produsul se livrează gratuit prin curier și are 1 an garanție de funcționarePrimești instrucțiuni de folosire în limba română așa încât să utilizezi imediat proaspăta achiziție. 

În limita stocului disponibil, îți furnizăm și bonusuri practice compatibile cu achiziția pe care ai făcut-o. 

 

 

Baterie Externa (Powerbank)
Specificatii Capacitate 20000 mAh, Intrare: DC 5V, 1A, Iesire: USB1 5V 1A, USB2 5V 1A, USB3 5V 1A, 3 mufe USB pentru incarcare, Indicator nivel baterie cu 4 LED, Peste 500 cicluri de incarcare, Compatibila cu orice produs cu incarcare USB

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


incarc 3 gadget-uri in acelasi timp
5/5

Vorbesc mult la telefon ca ma obliga munca si nu pot sa stau ca incarc mereu de la priza. Bateria externa era ceva necesar pentru mine. Nu e prea grea, e eficienta si pot sa incarc 3 gadget-uri in acelasi timp. Pretul a fost ok. 

24 August 2018
Tudor Parvan

Cluj Napoca
E beton
5/5

E beton bateria. Folosesc mult telefonul si ma pomeneam cu bateria descarcata instantaneu. Asa am mereu o varianta de rezerva. 

08 August 2018
Miodrag Sava

Timisoara, Timis
Il am mereu in geanta
5/5

Am uitat  cum e sa ti se termine bateria la telefon. Acum ma joc cat vreau pe telefon si vorbescc pe facebook toata ziua. Cand nu mai poate bateria, trec pe powerbank. Il am mereu in geanta si nu e greu deloc. Alte modele iti cam rup geanta / buzunarul.

27 Mai 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$