Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal

OEM Car Kit Bluetooth
Acest Car Kit universal este perfect pentru cei care doresc să conducă în siguranță, să evite amenzi, să asculte muzică în mașină și mai ales pentru cei care vorbesc mult la telefon. Când conduc! Iată o mulțime de motive pentru care merită să-ți cumperi un astfel de device .

4.7/5 din 974 voturi
Pret: 170 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 
 
 
CAR KIT BLUETOOTH - MIC DAR FACE MULTE!
 
Vrei să eviți accidentele? Dar amenzile? Dacă da, atunci ai două opțiuni: ori te lași de vorbit la telefon în timp ce conduci, ori îți cumperi un handsfree universal, precum acest Car Kit. 
 
Cu un design modern, este accesibil și foarte simplu de folosit. Vine cu o telecomandă inclusă ce oferă posibilitaea de a transmite comenzi de oriunde te-ai afla în mașină.
 
Car Kit-ul universal are 5 funcții simple:
  • Este un modulator FM -  puteți primi semnale audio de la diferite surse. El este un mic aparat care generează ca un post de radio, pe o frecvență pe care o poți alege, între 87.5-108 MHz. Practic odată aleasă frecvența, pornești radioul mașinii și îl potrivești pe frecvența respectivă.  
  • Are Bluetooth - poți conecta telefonul la tehnologia bluetooth și gata – în momentul acesta ai un Carkit – handsfree (mâini libere), poți iniţia și primi apeluri. Ba mai mult, aparatul are voce încorporată care te anunţă ce număr te apelează. 
  • Spune adio căștilor enervante. Are un microfon încorporat. Vorbești la telefon în mașină fără să ții telefonul la ureche sau să-ți pui căști.  
  • Are port USB - poți folosi aparatul ca mp3 player atașând un stick USB prin portul respectiv. Gata cu monotonia în mașină.
  • Are port SD - daca ai inscripționat pe un card micro SD muzica sau fișierele audio, le poți asculta atașând cardul.
 
De asemenea, este portabil, nu depinde de baterie și nu ai fire întinse prin mașină!
 
Comandă-l acum și primești ca #Bonus1 un suport telefon parbriz cu ventuză și #Bonus2 splitter de mufă brichetă cu 3 ieșiri + USB cu care să încarci telefonul
 
Iată un scurt video care prezintă modalitățile de funcționare. Vezi cât de simplu de folosit este.
 

 

 

*

 

 

Accesorii electronice auto
Tip Accesoriu Car kit Bluetooth
Porturi 1 x Micro SD; 1 x USB 2.0
Caracteristici speciale LED indicator
Culoare Negru; Gri/Negru
Compatibilitate Alimentare la 12 sau 24V cc
Altele  
Tehnologie Bluetooth

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2024 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$