Car Kit Bluetooth USB Q10

OEM Car Kit Bluetooth USB Q10
OEM Car Kit Bluetooth USB Q10
OEM Car Kit Bluetooth USB Q10
OEM Car Kit Bluetooth USB Q10
OEM Car Kit Bluetooth USB Q10
OEM Car Kit Bluetooth USB Q10
OEM Car Kit Bluetooth USB Q10
Vrei să conduci relaxat, să nu te plictisești și să fii în siguranță? Dacă da, un carkit îți face viața mai ușoară și mai frumoasă. Asculți muzica preferată, preiei sau inițiezi legal apeluri telefonice și timpul petrecut în trafic nu mai e o pacoste .

5/5 din 3 voturi
Pret: 214 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

 

CAR KIT BLUETOOTH USB Q10

 

Să șofezi în siguranță poate fi dificil, pentru că regulile deși există nu sunt respectate. Cu toate amenzile care se aplică, încă se petrec multe nereguli. 

Una dintre ele este vorbitul la telefon în timp ce conduci. E un lucru care îți perturbă atenția de la trafic și e nevoie de numai 2 secunde ca să faci un accident. 

Dacă nu poți lăsa la o parte telefonul în timp ce șofezi, înseamnă că e musai să-ți iei un car kit.

 

Dacă încă ai nevoie de argumente, iată câteva

  • Car kit-ul funcționează ca un post de radio numai al tău - poți să selectezi postul preferat și să auzi ce se transmite în sistemul audio al mașinii sau poți să conectezi la car kit un card microSD sau un stick USB pe care ai pus muzica preferată. 

  • Adio vrafuri de CD-uri și DVD-uri, intri și tu în secolul 21. Poți să ții la tine arhive uriașe de muzică bună sau audio book-uri cu ce-ți place ție. 

  • Are afisaj modern cu LED, transmisie stereo și bluetooth 4.2 + EDR cu suport A2DP.

  • Îl poți folosi atât pe automobilul personal cât și pe camionul de serviciu. Are alimentare la 12 sau 24V cc.

 

Dacă vrei să-ți ușurezi viața la volan ai nevoie de un car kit. Q10 este cel mai nou model de carkit din portofoliul nostru și ți-l recomandăm cu căldură.

Se livrează prin curier în toată țara, are garanțe de funcționare 1 an de la achiziție și vei avea instrucțiuni de folosire în limba română. 

E foarte simplu să-l folosești, vei vedea. De asemenea, furnizăm și bonusuri practice în limita stocului disponibil. 

Accesorii electronice auto
Tip Accesoriu Car kit Bluetooth
Porturi 1 x Micro SD; 1 x USB 2.0
Afisaj LED
Caracteristici speciale Transmisie Stereo
Culoare Negru
Compatibilitate Alimentare la 12 sau 24V cc
Tehnologie Bluetooth 4.2 + EDR cu suport A2DP

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Merge bine
5/5

 La mine suna telefonul ca la gara. Nu tine nimeni cont daca sunt sau nu la volan. Asa ca aveam nevoie de un carkit si ma bucur ca am luat modelul asta. Merge bine cu iphone-ul, se aude bine, are afisaj led. Il pun atat pe masina personala cat si pe cea de serviciu la 24v. Eu zic ca merita banii.

14 Ianuarie 2019
Ma ajuta
5/5

Imi place sa fiu atent la sofat si un gadget de asta ma ajuta. Il am de cateva luni si sunt foarte multumit. Merge bine cu iphone-ul meu. 

22 Noiembrie 2018
M-am saturat de amenzi frate!
5/5

M-am saturat de amenzi frate! Cum puneam telefonul la ureche aparea la colt si politaiul care ma amenda. Era ceva de speriat. Acum pot sa stau linistit. Vorbesc la telefon via carkit, imi place modelul si vine la fix pe masibna mea,. Acum pot sa-i dau cu tifla la nenea care mi-a stat in coasta atata amar de vreme. 

11 Mai 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2024 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$