Car Kit Bluetooth de Parasolar

OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
OEM Car Kit Bluetooth Parasolar
Dacă ești dependent de vorbitul la telefon atunci ai să iubești acest Car Kit Bluetooth de Parasolar! Adio amenzi! Adio risc de accidente! De acum vorbești legal la telefon, în mașină, în timp ce conduci. De ce să cumperi un CAR KIT BLUETOOTH? Vezi mai jos !

5/5 din 3 voturi
Pret: 197 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
 
CAR KIT BLUETOOTH DE PARASOLAR
 
Ești un om modern, dinamic, în permanentă mișcare! Îți petreci multe ore la volan și-ți alungi plictiseala vorbind la telefon. Astfel, timpul de stat în trafic trece mai repede. Dacă nu suni tu, atunci te sună alții. Copiii, soția, socrii, prietenii!
 
Dacă vrei să vorbești cu toți și în același timp să eviți amenzi și accidente, fire întinse prin mașină atunci ai nevoie de un CAR KIT BLUETOOTH DE PARASOLAR.
 
Cu un design modern, accesibil și ușor de folosit, nu ocupă spațiu mult, se montează pe parasolar și datorită tehnologiei Bluetooth se potrivește în orice mașină, cu orice telefon cu această facilitate de transmitere a datelor.
 
În concluzie, de ce să cumperi un CAR KIT BLUETOOTH?
  • În primul rând este mai ieftin în comparaţie cu un radio nou cu bluetooth, care îți dă bătaie de cap să îl instalezi.
  • Este portabil – se mută ușor de pe o mașină pe alta; instalarea nu necesită asistență autorizată, se face rapid cu o clemă prin intermediul unui magnet
  • Nu este conectat permanent la brichetă – aparatul stă în bricheta mașinii doar atâta timp cât se încarcă (asta e important pentru c-ai scăpat de un alt fir care ți-ar atârna pe bord).
  • Nu ai cască în ureche care să-ți creeze un disconfort – căștile sunt enervante, se încurcă firele, unele pot bloca zgomotul de afară și crește pericolul de accident; dacă nu ai auzit un claxon sau o sirenă de ambulanță știm cu toții urmarea!
  • Nu ai fire – nu stai cu mufe, fire, etc. – totul este wireless
  • Transmite un semnal puternic în propria boxă ce oferă posibilitatea unei convorbiri inteligibile chiar și în condiții de zgomot, datorită tehnologiei avansate DSP.
  •  Are un microfon HD încorporat - vorbești la telefon în mașină fără să ții aparatul la ureche sau să-ți pui căști; pur și simplu vorbești iar aparatul transmite în propria boxă.
  • Anunță clar instrucțiunile GPS ale telefonului tău în propria boxă – astfel renunți la căștile atât de enervante uneori.
  • Este compatibil cu orice telefon care are Bluetooth
  • Bateria durează mult – 10h în regim de conversație și 100h în stand-by
Comandă-l acum și primești ca #Bonus1 un suport telefon parbriz cu ventuză și #Bonus2 splitter de mufă brichetă cu 3 ieșiri + USB cu care să încarci telefonul
 
Dar cum o imagine face cât 100 de cuvinte, ia vezi cam ce știe să facă: 

 

 

 

 

Accesorii electronice auto
Tip Accesoriu Car kit Bluetooth
Porturi 1 x Micro USB
Caracteristici speciale Car kit auto hands-free
Culoare Negru
Compatibilitate Alimentare la 12 sau 24V cc

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


E super folositor
5/5

Am avut asa ceva cumpaat din Belgia in Ianuarie 2011 si a functionat pana alalteeri cand l-am aruncat ca i s-a umflat bateria si carcasa de la soare!,...l-am luat cu mine si cand am lucrat in Africa de Sud si Africa de Vest !...e super folositor si tine bateria si cate o saptamana!...important e sa-l protejezi de caldura excesiva!...il recomand! (al meu s-a numit "ST Buddy" si m-a costat in Belgia 56€).

29 Iunie 2017
Sergiu Gabriel

Cristuru Secuiesc
Se comporta f bine
5/5

Am si eu unul identic l-am luat din Belgia. Se comporta f bine. Poate putin volum la difuzor era mai ok dar e ok si asa
Iar bateria tibe cam 1 saptamaba jumate depinde de cat e folosit. 

28 Mai 2017
Adrian Horatiu Herta

Cugir, Alba
Super eficient
5/5

Am si e super eficient!

24 Aprilie 2017

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2024 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$