Pachet Auto

OEM Pachet AutoPromotie
Şi tu eşti la volan multe ore pe zi? Fie că eşti în interes de serviciu, fie în interes personal, e recomandat ca atunci când ieşi în trafic să ai toate dotările necesare aşa încât să fii în siguranţă. Şi să te fereşti de amenzi !

4.4/5 din 17 voturi
Pret: 269 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
 
PACHET AUTO: CAMERĂ AUTO FULL HD + CAR KIT
 
Îţi propunem un pachet de produse pe care niciun şofer care se respectă nu poate să-l rateze: cameră auto care să filmeze tot ce se petrece în trafic şi un car kit care să te ferească de amenzi şi care să-ţi facă viaţă mai uşoară. Evident, pe lângă ele, completăm cu bonusuri practice de care îţi vei da seama repede că ai mare nevoie. 
 
Camera Auto Full HD are înregistrare audio-video la o rezoluţie HD de 1920x1080 interpolată.
De asemenea, face şi poze de 5 Mpx datorită funcţiei foto.
Beneficiază de zoom digital 4x. Display-ul de 2.7 inch şi funcţia playback îţi permite să vezi ce-ai filmat chiar pe ecranul camerei.
Nu mai e nevoie să descarci filmarea pe un calculator şi abia apoi să dovedeşti că ai condus corect. Ai dovada pe loc. 
Are unghi de filmare larg, de 140 grade, aşa încât să vezi atât trotuarul cât şi sensul opus. Sună bine nu-i aşa?  
Dispune de senzor de mişcare, de mare folos atunci când îţi parchezi maşina şi vrei să vezi cine ţi-o avariază când nu eşti în preajmă.
Şi da, are Nightvision adică este concepută să filmeze şi noaptea.
Suportă memorie SD/MMC până la 32GB şi porturi USB/HDMI/AV. 
 
 
Car Kit-ul pe care ţi-l oferim în acest pachet este un gadget foarte util.
Te ajută să-ţi ţii banii în buzunar, nu să-i dai pe amenzi de câte ori ai nevoie să vorbeşti la telefon când conduci.
Sigur că trebuie să fii atent la trafic şi să-ţi ţii mâinile pe volan! Tocmai de aia are hands-free: preiei apeluri telefonice cu mare uşurinţă.
Are modulator FM în caz că te plictiseşti şi transmite la radioul maşinii muzică de pe card SD sau de pe un stick USB.
E bine să ştii că toate operaţiile au suport vocal şi că gadget-ul se deconectează automat după o perioada mai lungă de nefolosire.
Dispune de Bluetooth 3.0 şi USB şi suportă memorie SD. 
 
Ca să te bucuri pe deplin de aceste produse îţi oferim şi bonusuri care să definitiveze experienţa ta de utilizare: card de memorie MicroSD de 16 GB + adaptor, splitter de mufă brichetă cu 3 ieşiri + USB cu care să încarci telefonul, suport telefon parbriz cu ventuză.
Produsele au 1 an garanţie şi se livrează gratuit prin curier.
Ce zici? Sună bine?

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$