Pachet Lumini LED Urgente

OEM Pachet Lumini LED UrgentePromotie
OEM Pachet Lumini LED Urgente
OEM Pachet Lumini LED Urgente
OEM Pachet Lumini LED Urgente
Un felinar LED îți asigură tot confortul, cu un minim de efort. Extrem de fiabil și ușor de transportat, poți să luminezi toată zona în care îți amplasezi cortul în escapadele de la munte .

5/5 din 1 voturi
Pret: 199 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
PACHET LUMINI LED URGENTE
 
 
Într-o notă mai pozitivă, te asigurăm că acest felinar este ideal pentru ieșirile din aer liber, cu cortul. Dacă nu este posibil să faceți un foc de tabără, poți să inițiezi o sesiune de ”povești de groază” împreună cu prietenii tăi până târziu.
 
Pe de altă parte, acesta îți va fi foarte util într-o pană de curent, pentru că se lucrează în cartier sau atunci când ți se arde becul din curte în timp ce lucrai la motorul mașinii.
 
Sunt numeroase atuuri pe care le are, iar noi ți le enumerăm mai jos:
 • Dotat cu leduri de bună calitate, asigură o iluminare perfectă în direcția spre care e îndreptat. Mai mult, cadrul său permite reglarea unghiului de iluminat. 
 • Felinarul dispune de un suport de prindere care poate fi utilizat atat pentru a ține felinarul cât și pentru prinderea acestuia într-un loc fix. De asemenea, piciorușele sale sunt îmbrăcate în cauciuc, pentru a sta nemișcat odată ce este așezat pe orice fel de suprafață.
 • Este rezistent, fiabil si usor de transportat. 
 • Materialul din care este confecționat îl protejează de umezeală, având un corp de aluminiu ce servește ca protecție împotriva șocurilor sau mediilor umede.
 • Are 3 acumulatori de 3.7V cu o durată de viață de aproximativ 500 de încărcări. Aceștia se pot încărca și cu ajutorul unor adaptoare de casă și mașină, iar un ciclu al acumulutatorului permite felinarului să lumineze pentru 120 de minute. 
 • Durata de viață a ledurilor este de 50.000 ore, acestea trebuind înlocuite ulterior. 
 • Are 3 moduri de iluminare: faza mare, faza mică și lumina intermitentă pe roșu sau albastru.
 
Pachetul conține:
 • Felinarul 
 • Modulul necesar alimentării și funcționării ledurilor
 • Cablurile și siguranțele necesare instalării*
 • Instructiunile detaliate de montaj
 
*Cablul de alimentare se utilizează pentru a reîncărca felinarul când acumulatorul nu mai are sau are prea puțină baterie.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Super lanterna !!
5/5

Am una de 2 ani , un singur led , iar acumulatorul tine 2 nopti si face lumina ca ziua ! Va recomand sa cump?ra?i -face to?i banii ! Eu am luat-o FARA bonus-uri si sunt totusi f mul?umit de ea !!

23 Noiembrie 2017

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$