Pachet Party: Boxa Bluetooth + PowerBank 6000mAh

OEM Pachet Party: Boxa Bluetooth + PowerBank 6000mAhPromotie
Îţi place să petreci non-stop? Suntem siguri că da. Dar pentru asta îţi trebuie echipamentul adecvat. Nu, nu ne-am gândit la ceva costisitor, ci la ceva foarte practic, cu care să poţi să-ţi împlineşti visul .
Pret: 169 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
 
PACHET PARTY BOXĂ BLUETOOTH + POWERBANK 6000mAh
 
Dacă vrei cu adevărat să petreci oriunde te afli înseamnă că îţi trebuie câteva gadget-uri de mici dimensiuni, pe care să le poţi lua cu tine. Să fie de calitate, să aibă Bluetooth - ca să-ţi iei muzica de pe orice dispozitiv doreşti, să mai aibă şi radio, sunetul să se audă excelent şi… să te ţină bateria.
 
Tocmai de asta ne-am gândit să-ţi propunem un pachet de produse care se completează reciproc şi care îţi pot împlini visul de petrecăreţ.
Hai să vezi! 
 
Boxa Cutia cu Muzică este ideală pentru tine, pentru că are Bluetooth v3+EDR Class 2.
Asta înseamnă că n-o să încurci în fire şi cabluri. Îţi iei muzica de pe telefon, tabletă, laptop.
Are răspuns în frecvenţa: 60Hz~18Khz, putere 4W şi FM Radio, în caz că vrei să mai asculţi şi ceva ştiri sau muzică diferită de ce ai tu prin arhive.
Are slot pentru card micro SD aşa că poţi avea mereu la îndemână muzica preferată pe un card de 2-3 cm, uşor de strecurat în portofel sau buzunar.
Are mufă AUX 3.5mm stereo adică poate funcţiona şi ca o boxă clasică cu fir, dacă vrei să o conectezi la echipamente ceva mai vechi.
Are baterie Lithium, de bună calitate şi în funcţie de volumul şi condiţiile de recepţie poate ţine aprox. 3 ore. 
 
 
Bateria Universală Super Slim 6000 mAh este inclusă în acest pachet pe care ţi-l recomandăm.
Aşa cum îi spune şi numele are capacitate de 6000 mAh.
Are intrare: DC 5V, 1A şi ieşire: USB2 5V 2.1A. Asta înseamnă că îţi acoperă necesarul de energie pentru câteva ore bune şi poate încărca simulan două gadget-uri.
Ştii mereu cât este nivelul bateriei pentru că are un indicator şi este compatibilă cu orice produs cu încărcare USB.
Îţi asigura peste 500 cicluri de încărcare. 
 
Pe lângă aceste produse excelente îţi oferim şi bonusuri practice, deloc de neglijat.
Îţi vei da repede seama că efectiv ai nevoie de ele - un suport de telefon şi/sau tabletă, un stick USB de 8 GB (ai mereu muzica preferată cu tine), cablu adaptor cu 10 ieşiri şi încărcător pentru bricheta maşinii.
Gata, ai tot ce-ţi trebuie! În plus îţi oferim 1 an garanţie la produse şi transport gratuit prin curier.
Te-am convins?

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$