LED bar auto 144W 24cm

OEM LED bar auto 144W 24cm
LED bar-ul este o opțiune de iluminare care se folosește pentru iesirile pe drumuri accidentate neiluminate sau montat pe echipamente industriale si agricole. Sunt de mare ajutor cand practici Off-Road sau vrei sa lucrezi noaptea în siguranță. Nu este destinat utilizarii pe drumurile publice.

4.9/5 din 199 voturi
Pret: 134 Lei


livrare standard 20 lei

Oferta Zilei
Disponibil 89%
Timp Ramas:

 

LED BAR AUTO 144W 24 CM

LED bar-urile auto sunt de mare ajutor pe trasee offroad sau dacă muncești noaptea pe diverse echipamente industriale de mare tonaj. 

Acest model are 48 LED-uri economice care oferă o putere de 144W.  Lumina emisă este albă rece și nu te predispune la somn - mai ales dacă circuli mult noaptea și privești în lumina LED bar-ului ore în șir.

Protecția IP este 67, mai mare decât a altor modele de pe piață care au 65 sau 66. Asta înseamnă că LED bar-ul este izolat la umezeală și praf. Îl poți folosi pe orice vreme. 

Temperatura de culoare este de 6500K iar cea de funcționare are un spectru larg: de la -40 și până la 60 grade Celsius. Ești asigurat atât pe ger cât și pe caniculă.

Este de dimensiuni medii 24cm dar este foarte eficient - are lumină bună și consum mic. Se livrează cu accesorii de montaj și garanție de funcționare 1 an.

Generale
Sursa de lumina LED
Putere LED 144W
Nr. LED-uri 48
Tip lumina alb rece
Protectie IP 67
Sursa alimentare 10-30V
Temperatura culoare 6500K
Temperatura functionare -40 - 60°C
Dimensiuni 24cm
Altele accesorii de montare

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2024 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$