LED bar auto 72W 34cm

OEM LED bar auto 72W 34cm
OEM LED bar auto 72W 34cm
LED bar-ul este o opțiune de iluminare care se folosește atât pe autovechicule cât și pe echipamente industriale de mare tonaj. Sunt de mare ajutor pe vreme rea când trebuie să șofezi sau să lucrezi noaptea în siguranță.

4.4/5 din 95 voturi
Pret: 179 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

LED BAR AUTO 72W 34 CM

LED Bar-ul auto este un echipament necesar pe autovehiculele offroad care parcurg trasee accidentate, necunoscute și insuficient luminate. 

De asemenea, se folosesc pentru utililaje industriale de mare tonaj pe care se lucrează și noaptea. 

Acest model are 24 LED-uri economice care oferă o putere de 72W.  

Lumina emisă este albă rece și nu te predispune la somn - mai ales dacă circuli mult noaptea și privești în lumina LED bar-ului ore în șir.

Protecția IP este 67, mai mare decât a altor modele de pe piață care au 65 sau 66. Asta înseamnă că LED bar-ul este izolat la umezeală și praf. Îl poți folosi pe orice vreme.

Temperatura de culoare este de 6500K iar cea de funcționare are un spectru larg: de la -40 și până la 60 grade Celsius. Ești asigurat atât pe ger cât și pe caniculă.

Este de dimensiuni medii 34 cm dar este foarte eficient - are lumină bună și consum mic.

Se livrează cu accesorii de montaj și garanție de funcționare 1 an.

Generale
Sursa de lumina LED
Putere LED 72W
Nr. LED-uri 24
Luminozitate 5400lm
Tip lumina alb rece
Protectie IP 67
Sursa alimentare 10-30V
Temperatura culoare 6500K
Temperatura functionare -40 - 60°C
Dimensiuni 34cm
Altele accesorii de montare

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2023 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$