Proiector LED auto 48W patrat

OEM Proiector LED auto 48W patrat
Proiectoarele auto LED sunt echipamente esențiale atunci când șofați pe vreme rea sau pe drumuri necunoscute și accidentate. Alegeți modelul adecvat, după tipul de autovechicul și după nevoile concrete pe care le aveți.
Pret: 117 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

 

PROIECTOR LED AUTO 48W DREPTUNGHIULAR

 

Proiectoarele auto sunt de mare ajutor dacă ești nevoit să circuli pe vreme rea, pe ploaie sau ceață.

Dacă trebuie să circuli pe trasee montane, accidentate, pe care nu le cunoști prea bine nici nu-ți recomandăm să pornești la drum fără un proiector adecvat.

Din cauză că el emite o lumină foarte puternică, se foloseste în orașe, numai în situații extreme.

Acest model are 16 LED-uri economice care oferă o putere de 48W. Dacă e să facem o comparație între intensitatea luminii LED și cea a luminii incandescente, este mult mai intensă decât cea a unui bec de 200W.

Lumina emisă este albă rece și nu te predispune la somn - mai ales dacă circuli mult noaptea și privești în lumina proiectorului ore în șir.

Protecția IP este 67, mai mare decât a altor modele de pe piață care au 65 sau 66. Asta înseamnă că proiectorul este izolat la umezeală și praf. Îl poți folosi pe orice vreme.

Temperatura de culoare este de 6500K iar cea de funcționare are un spectru larg: de la -40 și până la 60 grade Celsius. Ești asigurat atât pe ger cât și pe caniculă.

Este de mici dimensiuni 15.5x9.5x5cm dar este foarte eficient - are lumină bună și consum mic.

Se livrează cu accesorii de montaj, garanție 1 an și instrucțiuni de folosire.

Generale
Sursa de lumina LED
Putere LED 48W
Nr. LED-uri 16
Luminozitate 3400lm
Tip lumina alb rece
Protectie IP 67
Sursa alimentare 10-30V
Temperatura culoare 6500K
Temperatura functionare -40 - 60°C
Altele accesorii de montare

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2023 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$