Car Kit Bluetooth cu Braț Lung

Acest Car Kit este perfect pentru cei care doresc să conducă în siguranță, să evite amenzi, să asculte muzică în mașină și mai ales pentru cei care vorbesc mult la telefon. Când conduc! Ți-am pregătit mai jos o mulțime de motive pentru care trebuie să cumperi un astfel de accesoriu...

5/5 din 2 voturi
Pret: 95 Lei
Epuizat
 
 
CAR KIT BLUETOOTH CU BRAȚ LUNG
 
Dacă ești dependent de telefon, de muzică și nu poți renunța la niciuna din ele când conduci, atunci trebuie să iei măsuri. Soluția nu este un centru de reabilitare sau amenzi usturătoare, ci un Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal.
 
Are un design modern, accesibil și simplu de folosit. Nu ocupă mult loc în mașină și datorită tehnologiei Bluetooth, se potrivește oricărei mașini, de la mic la mare. Pe displayul LCD sunt afișate pe rând conexiunea bluetooth, USB, SD card, numărul telefonului care apelează, pauză. Telecomanda inclusă oferă posibilitatea de a transmite comenzi de oriunde te-ai afla în mașină 
 
De asemenea:
  • Este un modulator FM - puteți primi semnale audio de la diferite surse. El este un mic aparat care generează ca un post de radio, pe o frecvență pe care o poți alege, între 87.5-108 MHz. Practic odată aleasă frecvența, pornești radioul mașinii și îl potrivești pe frecvența respectivă.  
  • Are Bluetooth - poți conecta telefonul la tehnologia bluetooth și gata – în momentul acesta ai un Carkit - handsfree (mâini libere), poți iniţia și primi apeluri. Ba mai mult, aparatul are voce încorporată care te anunţă ce număr te apelează. 
  • Spune adio căștilor enervante. Are un microfon încorporat. Vorbești la telefon în mașină fără să ții telefonul la ureche sau să-ți pui căști. 
  • Are port USB - poți folosi aparatul ca mp3 player atașând un stick USB prin portul respectiv. Gata cu monotonia în mașină.
  • Are port SD - daca ai inscripționat pe un card micro SD muzica sau fișierele audio, le poți asculta atașând cardul.
 
De asemenea, este portabil, nu depinde de baterie și nu ai fire întinse prin mașină!
 
Comandă-l acum și primești ca #Bonus1 un suport telefon parbriz cu ventuză și #Bonus2 splitter de mufă brichetă cu 3 ieșiri + USB cu care să încarci telefonul
 
Iată un scurt video care prezintă modalitățile de funcționare. Vezi cât de simplu de folosit este.

 

 

 

Accesorii electronice auto
Tip Accesoriu Car kit auto hands-free&fm transmitter
Porturi Bluetooth; 1 x USB; 1 x Card SD
Caracteristici speciale Car kit auto hands-free
Culoare Negru /Rosu; Negru/Albastru; Negru-auriu
Compatibilitate Alimentare la 12 sau 24V cc
Altele Functie modulator FM
Tehnologie Bluetooth 3.0; Led; Lcd

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Nicu Buta

Cenadu Mare, Timis
Multumit
5/5
Eu folosesc nokia cu asa ceva si sunt multumit
20 Noiembrie 2016
Adi Cristian

Liverpool, UK
sunt foarte multumit de el
5/5

E foarte bun .am eu si sunt foarte multumit de el.se aude bine muzica de pe usb si de pe bloototh si telefonul de asemenea.recomand

06 August 2016

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$