Incarcator Universal USB 4 porturi

Te-ai gândit câte echipamente încarci în fiecare zi? Să recapitulam: telefoane, tablete, ebook reader, țigara electronică, lumina de veghe, aparatul anti-țântari, powerbank-ul, boxa portabilă… Oare am scăpat ceva din vedere? E clar că ai nevoie de un încărcător USB, nu-i așa ?

4.8/5 din 30 voturi
Pret: 99 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
ÎNCĂRCĂTOR USB UNIVERSAL, FACE CÂT 4
 
Teorema prizelor: noi credem că nu există nici o încăpere cu ZECE prize. Iar când ști câte ai de încărcat, un încărcător USB devine aproape obligatoriu. Acum nu mai trebuie să pleci în concediu cărând după tine 5 încărcătoareşi un triplu ştecher ca să poţi alimenta toate dispozitivele de care ai nevoie. 
 
Acest încărcător ocupă puțin spațiu și face așa o mare diferență. Iată câteva motive pentru care trebuie să îl ai:
  • Este foarte util pentru când ai nevoie să încarci 4 dispozitive deodată.
  • Orice are un slot USB, se poate conecta la acest încărcător. 
  • Sistemul lui de protecție îl ferește de supra-alimentare.
  • Are un design ergonomic de bun gust. 
  • Are o putere suficientă pentru ca dispozitivele tale să se încarce rapid, având o tensiune de 5.1 V și 20W pe fiecare port
  • Îl folosești în siguranță deoarece are protecție la scurt circuit și un led care îți semnalizează când funcționează.
 
Și ca totul să sune și mai bine, îți oferim BONUS un cablu adaptor cu 10 ieşiri și un Încărcător pentru bricheta maşinii. Lor li se adaugă un cablu USB și un microUSB Happy luminos. Te-ai convins? 
 
Comandă-l și noi ți-l trimitem gratuit oriunde în țară și te lăsăm să verifici coletul, ca să te asiguri că ai primit ce-ai cerut!

 

 

 

 

Gadget-uri diverse
Specificatii Incarcator casa cu 4 porturi USB, Intrare 110V – 220V ~ 0.5A, Iesire DC 5.1V 1A, DC 5.1V 2.1A, Încarcă rapid Tablete(2.1A), Încarcă rapid Telefoane (1A), Îesire DC 5.1V 1A, DC 5.1V 2.1A, 

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$