Lentile pentru Telefon 3 in 1

Ți-ai dorit mereu un super aparat foto pentru tot felul de efecte, dar nu ai decât camera de la telefon? Nu-i nimic, o poți transforma în ceva cu adevărat special cu ajutorul lentilelor 3 în 1. Hai să vezi ce lucruri spectaculoase știe să facă !

5/5 din 2 voturi
Pret: 79 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
 
LENTILE PENTRU TELEFON 3 ÎN 1, SĂ TE FACĂ UN FOTOGRAF PROFESIONIST
 
 
Nu mai e nevoie sa dai un car de bani pe un aparat performant si, cine stie, apoi sa stea in dulap.
 
În set poți să găsești:
 
Lentila Fish Eye
Captează imagini de ansamblu de la o distanță mică. Fără o cameră profesională, te lovești mai mereu de problema asta. În plus, cu lentila Fish Eye poți face și efecte fotografice interesante.
 
Lentila Macro
Îți permite să te apropii mai mult de subiect și să faci poze clare. Altfel, n-ai putea să focalizezi și pozele tale făcute fără lentile ar ieși dezastruos de slabe. Nici vorbă să te mândrești cu ele pe la prieteni.
 
Lentila Wide angle
Ești la mare sau la munte și ști că ai o priveliște extraordinară în jur. Cine ar vrea, în condițiile astea să te vadă pe tine. Cu lentila Wide angle poti să fotografiezi o bună parte din ce te înconjoară.
 
Clip pentru prindere
Ai la dispoziție un clip practic cu care poți să fixezi lentilele pe orice gadget din dotare: telefon, tabletă, laptop. Clipul de fixare pe gadget are un spațiu în care se înșurubează lentilele.
 
Mai mult: poți folosi 2 lentile dintre cele 3 în același timp. Le înșurubezi în clip și te bucuri de efecte surprinzătoare. Nu va mai fi nevoie să editezi pozele în Photoshop ca să-ți uimești prietenii.  
 
Îți trimitem BONUS un suport de birou pentru telefon.

 

 

 

 

Gadget-uri diverse
Specificatii Lentilele se pot fixa pe telefoane, tablete și chiar laptop-uri, Economisești banii pe care i-ai da pe o cameră profesionistă, Poți combina între ele lentilele ca să obții efecte foto, Sunt ușoare și practice

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


poze de arta
5/5

Perspectivele sunt bestiale, poti sa faci poze de arta. Nu mai e nevoie sa-mi iau aparat foto profesionist. Telefonul + lentilele astea rezolva situatia. 

22 Iulie 2018
Ermina Pogaciuc

Constanta
Imi plac perspectivele
5/5

Acum pot sa fac si eu poze bune cu telefonul. Cine nu stie ca folosesc lentilele astea cand fac poze isi inchipuie ca am super camera de profesionisti. Imi plac perspectivele. Acum am in plan si un selfie stick, ca merita. 

11 Mai 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$