Termometru pentru Gatit

Te-ai visat la Masterchef chiar și pentru 1 minut? Dacă da, bucătăria ta trebuie dotată profesionist. Și poți începe cu acest termometru pentru gătit. Îl poți folosi într-o mulțime de ipostaze și îți vor ușura viața .

5/5 din 1 voturi
Pret: 49 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
 
TERMOMETRU PENTRU GĂTIT
 
Acum nu mai trebuie să te îngrijoreze rețetele complicate. Poți să gătești orice și să-ți uimești toți prietenii când vin în vizită. Acest termometru e o ustensilă incredibil de practică în bucătăria ta, dar nu se supără nici dacă îl iei cu tine când pleci vara cu cortul
 
Numeroase motive pentru care se merită să ai un termometru de gătit.
  • Are doar 4 butoane, deci e ușor de folosit
  • Este rezistent, prin sonda lui de oțel
  • Practic, ușor de transportat  
    • Îl poţi folosi oriunde trebuie să verifici temperatura
    • Economiseşte bateria prin închidere automată
  • Măsoară exact și rapid temperatura oricărui preparat
  • Cu ajutorul lui, devii un adevărat Master Chef

​Gătești mult mai bine, fără să mai ai emoții. În plus, dacă ai un copil de crescut, acest termometru este perfect pentru ca tu să verifici temperatura laptelui sau a apei din cădița de baie. 

 
Și nu-i doar atât. Pe lângă faptul că ți-l trimitem oriunde în țară gratuit, primești BONUS o Folie Antiaderantă Refolosibilă, pentru ca tu să frigi carne, legume sau pește fără să te îngrijorezi că trebuie să freci tigaia de mâncarea ce s-a lipit.

 

 

 

Gadget-uri diverse
Specificatii Ideal pentru acasa dar si pentru calatorii, Este exact, rezistent si practic, Un ajutor de nadejde pentru treburi gospodaresti, 
Temperatura de lucru senzori -50 ~ +300C

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Anda Petrache

Bucuresti
Merita sa-l ai
5/5

Mi-a prins tare bine termometrul asta cand a venit mama soacra la masa. M-a ajutat sa iasa totul perfect. Am scapat basma curata. :-) Acu serios. Chiar iti usureaza viata la bucatarie. Merita sa-l ai. 

15 Februarie 2019

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$