Tastatura Bluetooth

OEM Tastatura BluetoothPromotie
OEM Tastatura Bluetooth
OEM Tastatura Bluetooth
OEM Tastatura Bluetooth
Scrii mult pe telefon sau pe tabletă? Înseamnă că ţi-ar prinde foarte bine o tastatură care să le transforme în gadget-uri mai uşor de folosit la chat, răspuns mailuri, scris texte diverse, etc. Detalii mai jos .

4.8/5 din 150 voturi
Pret: 95 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 

 

TASTATURA BLUETOOTH

 

Această tastatură îţi este de mare folos într-o mulţime de ipostaze. Este compatibilă cu orice tabletă ori telefon cu tehnologie Bluetooth şi aplicaţie Android sau IOS. Are rază de transmisie de până la 10 m. Se alimentează la 3V cu 2 baterii AAA, are culoare argintie şi numai 288 grame cu baterii. Dispune de Bluetooth 3.0 Class 2.

 

Iată alte 5 moduri în care te poţi bucură de acest produs:

  • Telecomanda pentru laptop/PC. Controlează de la distanţă calculatorul – la un film sau când asculţi muzică. Nu mai trebuie să te ridici la fiecare întrerupere. Continuă povestea cu prietenii şi da muzică mai tare de la distanţă, când îţi place o melodie sau derulează când e ceva care nu-ţi place!

  •  Lucrează pe tabletă ca pe un laptop. Ai spune că tabletă e doar pentru muzică, Facebook şi filme pe YouTube, dar când se întâmplă să ai de dat câteva mailuri, e cât se poate de enervant să scrii câteva sute de cuvinte pe tastatură virtuală. Poţi edita ore bune cu o tastatură normală, fără să corectezi la tot pasul. Laptopul ar fi mult mai greu şi în plus, tabletă are baterie pentru mai toată ziua!

  • Stai pe chat pe tabletă sau telefon şi scrie SUPERFAST. Pentru cei dependenţi de chat, o tastatură fizică e tot ce îşi pot dori, mai ales când vorbeşti pe FaceBook, Whatsapp și SMS în acelaşi timp! Tastezi mult mai repede, n-o să te creadă nimeni că eşti pe telefon 

  • Controlează jocurile pe telefon și tabletă. Pentru cei împătimiţi cu jocurile, nimic nu se compară cu senzaţia pe care o ai când foloseşti butoane fizice. Doboară-ţi recordurile controlând mai exact din tastatură.

  • Transformă boxele sau sistemul audio în radio online sau mp3 player cu telecomanda. Pune muzică de pe tabletă sau telefon şi controlează de la distanţă, Play/Pause, Next/Prev, Volume +/-.

 

Comandă acest produs și ți-l livrăm gratuit prin curier, cu 1 an garanție și instrucțiuni de folosire. Desi… e foarte simplu de folosit. 

 

 

 

Gadget-uri diverse
Specificatii Bluetooth Version 3.0 Class 2, Compatibila cu orice tableta ori telefon cu tehnologie Bluetooth si aplicatie Android sau IOS, Raza transmisie pana la 10 m, Alimentare 3V cu 2 baterii AAA, Culoare argintie, 78 taste

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$