OEM LED bar auto 288W V2
OEM LED bar auto 288W V2

LED bar auto 288W V2

LED bar-ul este o opțiune de iluminare care se folosește atât pe autovechicule cât și pe echipamente industriale de mare tonaj. Sunt de mare ajutor pe vreme rea când trebuie să șofezi sau să lucrezi noaptea în siguranță.


4.4/5 din 27 voturi

Pret:
210 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare standard 20 lei


 

LED Bar Auto 288 W V2.

LED Bar-ul auto este un echipament necesar pe autovehiculele offroad care parcurg trasee accidentate, necunoscute și insuficient luminate. 

De asemenea, se folosesc pentru utililaje industriale de mare tonaj pe care se lucrează și noaptea. 

Modelul potrivit de LED Bar se alege în funcție de mașina din dotare și de necesitățile de iluminare. Ne poți contacta pentru consiliere tehnică sau te poți orienta citind acest articol.

Modelul LED Bar auto 288 W este unul de 52 cm lungime, cu o luminozitate de 15000lm. Se folosește în mod curent pentru mașini mari și se montează pe plafon. Se alimentează la 10-30V lucru care permite montarea lui atât pe automobile cât și pe camioane.

Lumina emisă este albă rece, lucru care te va ajuta mult atunci când ai de făcut drumuri lungi noaptea - nu vei adormi la volan. Funcționează cu succes atât la -40 grade C cât și la + 60 grade C și are protecție IP 67. Nu-ți faci probleme nici pentru praf și nici pentru umiditate. 

Ți-l livrăm cu 1 an garanție de funcționare și accesorii de montare. Gata să-l folosești de cum îl primești.

Îți dorim Drum Bine Luminat!  

Generale
Sursa de lumina LED
Putere LED 288W
Luminozitate 15000lm
Tip lumina alb rece
Protectie IP 67
Sursa alimentare 10-30V
Temperatura culoare 6500K
Temperatura functionare -40 - 60°C
Dimensiuni 52cm
Altele accesorii de montare

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$