GamePad Android Bluetooth X3

Acest nou model este combinatia perfecta intre usor si compact pentru a va bucura de comfortul maxim atunci cand este utilizat. Acesta se conecteaza prin bluetooth simplu si rapid si poate fi folosit oriunde si oricand!

4.9/5 din 71 voturi
Pret: 69 Lei
Epuizat
 

GamePad Android Bluetooth X3

 

Gadget-uri diverse
Specificatii Bluetooth 3.0 gamepad fara fir Compatibilitate: smartphone,tableta, TV cu Android de la versiunea 4
Accesorii incluse Suport Pentru Telefon
Tensiune de Alimentare 5V 
Compatibilitate Bluetooth  De la Bluetooth 2.0
Distanta maxima de conectare 10m
Conectori Micro USB
Dimensiuni 150x105x54mm

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$