Monopod Bluetooth Universal

Ai obosit să nu te regăsești în niciuna dintre pozele din vacanță, pentru că ești în spatele aparatului de fotografiat? Fii și tu lângă familia ta, adună amintiri împreună cu ei și fă pozele dorite cu ajutorul unui monopod universal. Se folosește ușor și este foarte accesibil .

5/5 din 1 voturi
Pret: 79 Lei
Epuizat
 
 
MONOPOD BLUETOOTH UNIVERSAL
 
Nu există ieşire în parc, vacanţă sau plimbare de care să te bucuri complet fără monopodul bluetooth. Pozele pur și simplu vor arăta mult mai bine, aproape ca și cum ai avea o ședință foto de fiecare dată.
 
Te întrebi totuși de ce ar trebui să ai unul? Continuă să citești:
  • Are doar 22 cm atunci când este strâns şi poate să ajungă la 100 cm când este desfăcut complet. 
  • Are doar 130 g deci nu o să îl simţi în poşetă sau rucsac.
  • Vine cu o prindere universală pentru toate aparatele foto dar şi un adaptor în care poţi fixa orice telefon.
  • Datorită prinderii rabatabile poţi regla unghiul camerei sau telefonului până la 180 de grade faţă de monopod.
  • Declanşatorul foto bluetooth se instalează foarte uşor şi poţi începe să fotografiezi imediat… chiar și de departe.
De ce să fie acestea singurele motive? Mai adăugăm BONUS un trepied de birou extensibil pentru cameră foto și  2 baterii de rezervă ca să nu rămâi fără monopod tocmai când îţi este lumea mai dragă.
 
În plus, îți trimitem monopodul gratuit, oriunde în țară și-ți oferim posibilitatea să deschizi coletul la primire, ca să te asiguri că nu s-a avariat la transport.
 

 

 

 

Gadget-uri diverse
Specificatii Monopod extensibil 22-97cm, Prindere universala cu relgarea unghiului, Racordare atat telefon cat si aparat foto, Declansator foto bluetooth, 

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


practic si la moda
5/5

Acum putem sa facem poze tari cu tot grupul. Ne ajuta monopodul ca are brat lung. Si e si la moda sa-l ai.

22 Iulie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$