Multipod Universal Flexibil

Ți s-a întâmplat și ție să vrei să fixezi un gadget și să n-ai suportul potrivit? Știm că da, pentru că am pățit-o și noi. Tocmai d-aia îți oferim acum un multipod universal flexibil care să rezolve orice problemă de acest gen .
Pret:
136 Lei
99 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 

 

MULTIPOD UNIVERSAL FLXIBIL - Chiar ai nevoie de el! 

Gadget-urile care ne înconjoară sunt minunate, pentru că ne ușurează viața. Dar atunci când nu le poți fixa într-un loc anume devin bătăi de cap. Adică nu-și mai ating scopul pentru care au fost create. Și pentru care ai dat bani. 

Imaginează-ți că:

  • vrei să faci poze grozave în vacanță cu aparatul foto super profesionist dar n-ai plecat și cu trepiedul după tine pentru că n-avea loc în bagaje. Sau, ți l-au confiscat la aerport din cauza dimensiunii!
  • ești în mașină și vrei să vezi o informație de pe telefon în timp ce șofezi. Dacă iei mâna de pe volan, te-ai ars cu amendă! Dar dacă telefonul e prins la îndemână cu un suport poți să-l folosești și ca GPS - Google Maps poate fi de un real folos dacă ești pe un traseu nou!
  • ți-ai luat o cameră sport dar încă nu o poți folosi la capacitățile ei pentru că nu o poți fixa într-un unghi trăznet așa cum îți dorești. 

Și acestea nu sunt decât câteva situații în care ti-ar prinde tare bine un multipod universal flexibil

Multipodul are 5 brațe flxibile, prindere cu șurub standard și cap rotativ, clemă prindere telefon cu fixare în șurub standard si clemă specială pentru prinderea camerei sport. Adica îți poți lua grija că ai vreun gadget pe care nu-l vei putea fixa iresproșabil și la îndemână!

Este universal, flexibil, ușor, de mici dimensiuni. Îl poți lua cu tine oriunde. Îl poți folosi pentru orice.

Se livrează gratuit prin curier oriunde în țară. Are 12 luni garanție de funcționare și vine cu un BONUS pe care sigur ți l-ai dorit - un selfie stick!

Așa vei putea da clasă prietenilor tăi de pe Facebook care se cred mari artiști. Deși utilizarea acestor gadget-uri este foarte simplă, vei avea și manuale de utilizare. 

 

 

 
Gadget-uri diverse
Specificatii Suport flexibil cu 5 brațe, Prindere cu șurub standard și cap rotativ, Clemă prindere telefon cu fixare în șurub standard, Clemă specială prindere cameră sport

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2019 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$