Plasa Magnetica Anti-Insecte 100x210cm

OEM Plasa Magnetica Anti-Insecte 100x210cmPromotie
OEM Plasa Magnetica Anti-Insecte 100x210cm
Tine la distanta insectele de caminul dumneavoastra. Plasa se inchide fara zgomot in mod automat chiar daca usa este accidental lasata deschisa. Se poate monta in cateva minmute fara sa se apeleze la un meserias
Pret: 45 Lei
Epuizat
 

Plasa Magnetica Anti-Insecte 100x210cm

Gadget-uri diverse
Specificatii Accesorii de montaj incluse in pachet.
Instalare La interior/exterior
Dimensiuni 100x210cm

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$