Radio FM cu Lanterna LED, MP3 Player si Boxa Externa

Uite un gadget ideal când ești la pescuit. N-o să te mai supere liniștea, pentru că o să ai muzică din belșug. Și pe înserat o să ai și lanternă. Ce zici, îl cumperi ?
Pret: 99 Lei
Epuizat
 
 
RADIO FM CU LANTERNĂ LED, MP3 PLAYER ȘI BOXĂ EXTERNĂ
 
Foarte ușor (sub jumătate de kg) nici nu îl simți pe umăr (vine cu o curea foarte utilă, să îl legi oriunde, să îl pui pe umăr sau să îl agăți de ceva). Chiar dacă e mic, se aude INCREDIBIL de bine, are sunet rotund, bass puternic. Are acumulator intern și dacă îl termini poți pune baterii, până ajungi lângă o priză. 
  • Radio FM. Pentru cine nu are răbdare să copieze și să aleagă melodii, nu știe cu internetu’ și nu își dorește în viața lui telefon inteligent / tabletă, radioul e nemaipomenit. O apăsare lungă pe play / pauză și pornește scanarea automată pe FM (necesară doar la prima utilizare), și GATA! Apeși înainte / înapoi când vrei sâ schimbi posturile.
  • Player MP3 USB Stick/Card (Micro)SD. Oricine poate (dupâ ce a văzut o dată) să introducă un card. Dacă nu te descurci să pui muzică pe el, roagă pe cineva mai priceput din familie (cu toate că nu e greu). Asculți ce muzică vrei, când vrei. Sari ce melodii nu îți plac și ai scăpat și de reclame!
  • Boxă Externa. Aparatul este util și pentru cei dotați cu tehnologie de ultimă oră. Vrei să se audă muzica mai bine la Laptop? Ai melodii tari pe telefon? Vrei sunet decent când vezi un film pe tabletă? Nimic mai simplu! Conectează aparatul cu un cablu stereo Jack 3.5 mm – Jack 3.5mm și GATA! Ai o boxă externă nemaipomenită!
  • Lanternă LED. Pentru situațiile tare neplăcute când rămâi fără curent, e foarte util să ai o lanternă cu acumulator. Nu contează dacă ai sau nu baterii în casă, dacă aparatul era în priză, sigur acumulatorul e încărcat. Lumina nu e așa puternică, dar vezi să îți faci treaba, sa verifici siguranța sau să suni la ENEL.
 
Se operează ușor, apeși pe "on" și porneste automat – cine nu știe să umble cu un radio? Vezi filmul de mai jos. Produsul se livrează gratuit prin curier, cu 1 an garanție de funcționare. 
 

 

 

 

Gadget-uri diverse
Specificatii Radio FM cu acumulator de mare capacitate incorporat, MP3 player MicroSD/SD/USB Stick, Lanterna, Boxa externa – putere difuzor 1.5W, Culoare negru/maro/rosu, Dimensiuni 158 x 108 x 73mm, 

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$