Suport de Telefon cu Brat Lung

Au fost situații în care ai mai fi avut nevoie de un braț pe lângă cele două din dotare? Acest gadget te salvează de la efort, poziții inconfortabile și tot felul de ipostaze cotidiene se transformă într-o adevarată plăcere. Cumpără-ți și tu un astfel de suport .


4.7/5 din 33 voturi

Pret:
99 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare Gratuita


 
SUPORT DE TELEFON CU BRAȚ LUNG, PENTRU CA TU SĂ AI TOTUL LA ÎNDEMÂNĂ
 
 
Sunt o mulțime de momente când ai nevoie de așa un dispozitiv. Telefonul tău nu poate să stea în mâna ta tot timpul, dar ai nevoie să te mai uiti la un videoclip, să mai primești un apel video, etc. Nu te mai complici.
 
Iată de ce:
  • Cu ajutorul clemei puternice brațul suportului se poate prinde de orice margine.
  • Suportul are 60 de centimetri și este format dintr-un material dur, dar suficient de flexibil pentru a găsi poziția optimă.
  • Dacă totuși nu ai o margine la dispoziție brațul poate sta așezat pe orice suprafață.
  • Pentru a putea orienta telefonul în orice direcție, clema de prindere beneficiează de rotire la 360 grade. 
  • Stabilitate bună atunci când este fixat telefonul, iar în același timp marginile care vin în contact cu telefonul sunt îmbrăcate în silicon pentru a nu-l zgâria.
  • Prinderea de telefon se poate deschide până la 10 cm și poate susține un dispozitiv de până la 300 g.
 
Fii pe pace, nu s-a terminat. Ai Bonus un suport dedicat pentru mașină, ca tu să ai mâinile ocupate cu ”ce trebuie” în timp ce conduci.
 
Ți-l trimitem oriunde în țară, în mod gratuit, având opțiunea de verificare colet. 

 

 

 

Gadget-uri diverse
Specificatii Braț Flexibil de aproximativ 60 cm, Se poate roti 360 grade, Clemă prindere margini cu arc puternic, Clemă prindere Telefon / Tabletă deschidere maximă 96 mm, 

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2019 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$